

Day 1 - 19-Mar-25						
Venue: Flower Field Hall, Gardens by the Bay						
Time	Duration	Topic	Speaker			
8.00am - 9.00am	60 mins	Registration				
9.00am - 9.40am	40 mins	Opening Ceremony - Welcome Address by Organising Chairperson - Opening Address by Guest-of-Honour	Daniel Ting (SingHealth)  SMS Tan Kiat How			
9.40am - 10.00am	20 mins	Keynote: Scaling Trustworthy AI in Healthcare: Building a Global Framework for Responsible Innovation	Brian Anderson (Coalition for Health AI, Inc.)			
10.05am - 11.00am	55 mins	Panel Discussion 1: Driving Advances for AI in Healthcare and Precision Medicine: Real World Successes  AI is slowly re-defining healthcare and precision medicine, delivering tangible benefits in diagnostics, treatment planning, and patient management. This session highlights real-world applications where AI has enhanced clinical outcomes, improved efficiency, and paved the way for more personalised healthcare solutions	Moderator: Charlie Lee (Amazon Web Services) Henry Ho (National Healthcare Innovation Centre) Patrick Tan (Duke-NUS Medical School) Dmitry Pavlov (Amazon Web Services) Marcus Ang (SingHealth)			
11.05am - 12.00pm	55 mins	Panel Discussion 2: Big Data, Computing and IT Infrastructure: Enabling Al-Driven Healthcare Al's potential in healthcare depends on robust IT infrastructure, robust computing, and scalable data ecosystems. Join us as we explore how key decision makers leverage upon cloud technologies, big data frameworks, and computing advancements; as well as discuss about strategies and the resource needed to support Al-Health applications.	Moderator: Sebastian Maurer- Stroh (Bioinformatics Institute, A*STAR) Sim Feng-Ji (Ministry of Digital Development and Information) Alexis Lee (AMD) Chris Tan (RE:AI, SingTel) Stephanie Magazzeni (Carl Zeiss Meditec AG)			
12.05pm - 12.20pm	15 mins	Revolutionising Patient Care Generative Al-Driven Solutions in Pharmacogenomic and Ambient Listening	Chris Haddad (Amazon Web Services)			
12.20pm - 1.20pm	60 mins	Lunch Break				

SingHealth DukeNUS









Day 1 - 19-Mar-25						
Venue: Flower Field Hall, Gardens by the Bay						
Time	Duration	Торіс	Speaker			
1.20pm - 2.15pm	55 mins	Panel Discussion 3: Dialogue with the AI Editors: What are we looking for?  AI in healthcare research is evolving rapidly, and a successful publication requires alignment with key trends and rigorous standards. Editors from leading AI and medical journals share insights into what makes impactful research, emerging focus areas, and best practices for AI-health publications.	Moderator: Liu Nan (Duke-NUS Medical School) Tien Yin Wong (Tsinghua University) Rupa Sarkar (Lancet Digital Health) Zhao Jianfei (NEJM AI) Sha Yu (Cell Reports Medicine)			
2.20pm - 3.15pm	55 mins	Panel Discussion 4: Last-Mile Adoption of Al Technologies in Healthcare While Al has the potential to transform healthcare, its widespread adoption depends on overcoming key deployment challenges. This session brings together key stakeholders to discuss experiences and effective strategies for building practitioner trust, integrating Al into clinical workflows, ensuring scalability for real-world impact, and more.	Moderator: Alex Sia Tiong Heng (KK Women's and Children's Hospital) John CW Lim (CoRE, Duke-NUS Medical School) Ernst Kuipers (Nanyang Technological University) Jeffrey Louis Goldberg (Stanford University) Aymeric Lim (National University Hospital)			
3.20pm - 3.35pm	15 mins	Redefining Healthcare with Technology: The Power of ST Engineering's Healthcare Solutions	Tan Bin Ru (ST Engineering)			
3.35pm - 3.50pm	15 mins	Tea Break				
3.50pm - 4.45pm	55 mins	Panel Discussion 5: Sustainable Business Models and Investment Strategies in AI Health The AI-healthcare market is rapid growing; however, long-term sustainability depends on viable business models and strategic investments. This panel explores funding trends, monetisation strategies, and pathways to commercial success for AI-driven healthcare solutions.	Moderator: Darius Moshfeghi (Stanford University) Mr Vishal Harnal (500 Global) Jolene Ooi (EDBI) Sebastian Togelang (Rigel Capital) Tan Bin Ru (ST Engineering)			
4.50pm - 5.05pm	15 mins	Transform Healthcare with AMD	Paul Skaria (AMD)			
5.10pm - 6.05pm	55 mins	Panel Discussion 6: Navigating Regulatory Frameworks for Al in Healthcare: A Perspective on Products, Services, and Professionals  Al in healthcare is subject to stringent regulations, varying across borders, solutions, services, and professional practice. Experts discuss the evolving regulatory landscape, compliance requirements, and how different stakeholders can successfully navigate these frameworks.	Moderator: Robert JT Morris (Ministry of Health Office for Healthcare Transformation) Raymond Chua (Health Sciences Authority, Singapore) Eric Wong (National Healthcare Group) Tam C. Nguyen (St Vincent's Hospital Melbourne; Melbourne Medical School) Haibo Wang (First Affiliated Hospital of Sun Yat-Sen University)			

**Main Organiser** 

Co-organiser

Supported by











Day 2 - 20-Mar-25						
Venue: Flower Field Hall, Gardens by the Bay						
Time	Duration	Topic	Speaker			
8.00am - 9.00am	60 mins	Registration				
9.00am - 9.15am	15 mins	Keynote: Safe and Responsible AI in Health	Curtis Langlotz (Stanford University)			
9.20am - 9.35am	15 mins	Keynote: Al and Equality in Health: Facing Today's Challenges	Rupa Sarkar (Lancet Digital Health)			
9.40am - 9.50am	10 mins	CVS.AI: Tracking Heart Disease, from Idea to Implementation	Lohendran Baskaran (Logen) (National Heart Centre Singapore)			
9.55am - 10.50am	55 mins	Panel Discussion 1: Unlocking the Potential of AI Foundation Models in Healthcare Foundation models—large-scale AI models pre-trained on vast datasets—are transforming healthcare by enabling adaptive, generalisable solutions across diagnostics, clinical decision support, and biomedical research. This session explores their capabilities, real-world applications, and how to address key challenges such as data quality, regulatory considerations, and clinical validation.	Moderator: Daniel Ting (SingHealth) Lili Qiu (Microsoft Research Asia) Curtis Langlotz (Stanford University) Tien Yin Wong Tsinghua University) Nigam Shah (Stanford Health Care)			
10.55am - 11.50am	55 mins	Panel Discussion 2: Transforming Clinical Operations with AI AI is optimising clinical workflows, reducing administrative burdens, and enhancing decision-making. This session showcases how hospitals and healthcare providers leverage AI to streamline operations, improve patient outcomes, and create more efficient healthcare delivery systems.	Moderator: Chris Haddad (Amazon Web Services) Harvey Castro (Helpp.ai) Tan Hiang Khoon (SingHealth) So Cheer Kwek (PwC Singapore) Naqi Khan (Amazon Web Services)			
11.55am - 12.10pm	15 mins	Empowering Healthcare through AI-Driven Innovation: ST Engineering's Digital Solutions	Melvin Ong (ST Engineering)			
12.10pm - 1.10pm	60 mins	Lunch Break				







SingHealth DukeNUS



Day 2 - 20-Mar-25						
Venue: Flower Field Hall, Gardens by the Bay						
Time	Duration	Topic	Speaker			
1.10pm - 2.05pm	55 mins	Panel Discussion 3: Building Robust Data Governance Frameworks for AI in Healthcare Data is the backbone of AI-driven healthcare, but ensuring its security, interoperability, and ethical use is paramount. This panel examines strategies for effective data governance, regulatory compliance, and maintaining patient privacy while enabling AI to drive meaningful innovation.	Moderator: Colin Lim (Ministry of Health) Lua Rui Ping (Ministry of Digital Development and Information) Yeong Zee Kin (Singapore Academy of Law) Denise Wong (Infocomm Media Development Authority) Caroline Yap (Al Strategies for Human Advancement)			
2.10pm - 3.05pm	55 mins	Panel Discussion 4: AI Applications for Innovation in the Pharmaceutical and MedTech Industry AI is revolutionising drug discovery, clinical trials, and medical technology innovation. This panel highlights the latest AI-driven breakthroughs that are accelerating drug development, optimising manufacturing, and enhancing medical device capabilities.	Moderator: Dario Heymann (Galen Growth) Hsien Hsien Lei (American Chamber of Commerce) Danny Soon (Consortium for Clinical Research and Innovation Singapore) Ngiam Kee Yuan (National University Health System) Annie Ong (ST engineering)			
3.10pm - 3.25pm	15 mins	The Cloud-Native Paradigm: Driving Al Innovation in Medical Imaging	Dmitry Pavlov (Amazon Web Services)			
3.25pm - 3.40pm	15 mins	Tea Break				
3.40pm - 4.35pm	55 mins	Panel Discussion 5: Developing AI solutions for healthcare: bridging the gap between innovation and practicality The integration of AI in healthcare promises groundbreaking advancements in preventive health, diagnostics, treatment and hospital operations. However, with the rapid development of AI technologies and ever-evolving needs of the healthcare system, are we developing applications that truly addresses the needs of clinicians and patients? This panel discusses the challenges and strategies of researchers, ecosystem enablers and business leaders in navigating the complex journey of developing AI solutions for adoption in healthcare.	Moderator: Tan Sze Wee (Temasek International) Dinggang Shen (ShanghaiTech University) David Vu (Singapore Biomedical Data Hub, A*STAR) Pavitra Krishnaswamy (Institute for Infocomm Research, A*STAR) Steven Ang (EyRIS)			

**Main Organiser** 

**Co-organiser** 

Supported by











	Day 2 - 20-Mar-25						
	Venue: Flower Field Hall, Gardens by the Bay						
Time	Duration	Торіс	Speaker				
4.40pm - 5.35pm	55 mins	Panel Discussion 6: Ethics and Explainability for AI Adoption in Healthcare Is AI truly making healthcare more equitable, or do biased datasets risk reinforcing disparities? Do we need fully explainable AI, or should we prioritise real-world impact over perfect transparency? Trust is essential for AI's adoption in healthcare. This session explores key ethical challenges—bias, fairness, and accountability—while discussing strategies to enhance explainability and build confidence among healthcare practitioners, regulators, and patients.	Moderator: Yvonne Lim (Infocomm Media Development Authority) Alex Jarasch (Neo4j) Mohan Kankanhalli (National University of Singapore) Brian Anderson (Coalition for Health AI, Inc.) Tan Keng Leng (ST engineering)				
5.35pm - 7.00pm	90 mins	Complimentary visit to the Flower Dome					
7.00pm - 9.00pm	120 mins	Canapé Networking Reception with DJ Aldrin					





Supported by

SingHealth DukeNUS



## Day 3 - 21-Mar-25

Venue: Academia (SGH Campus)

		venue: Academia (SGH	Campus			
Time	Duration	NAK Auditorium (Main Hall) (Level 1)	Speakers	Room: L1S1 (Level 1)	Room: L1S2 (Level 1)	Room: AC 6-1 (Level 6)
8.15am - 9.00am	45 mins	Registration and Networking Breakfast				
9.00am - 9.30am	30 mins	Keynote: Translating AI into Real World Clinical Uses: Pearls and Pitfalls	Nigam Shah (Stanford Health Care)			
9.35am - 9.50am	15 mins	Note Buddy: Reshaping Patient Care One Conversation at a Time	Eileen Lew (SingHealth)			
9.50am - 10.20am	30 mins	Break / Poster Board Exhibition Presentation				
10.20am - 11.05am	45 mins	Panel Discussion 1: Al for Population Health and Community Care: What's new in 2025?  Al is driving large-scale health initiatives, predictive analytics, and community-based interventions. This panel explores how Al is being used to enhance preventive care, health equity, and population health strategies.	Moderator: Jeremy Lim (AMILI) Chris Fang (Hippocratic AI) Gavin Tan (Singapore National Eye Centre) Lee Suen Ming (Thomson Medical Centre) Jonty Heaversedge (National Healthcare Group)	(Starts from 10.05am) Top 10 Scientific Abstracts Oral Presentations	Amazon Web Services Workshop (120 mins)	Workshop: Generative AI for Clinical Applications by Infocomm Media
11.10am - 11.55am	45 mins	Panel Discussion 2: Bringing Al Solutions from Bench to Bedside: Start-up Journeys  Transforming Al research into real-world clinical solutions is a challenging but rewarding journey. Al start-up founders share their experiences, from early development to clinical validation and scaling, highlighting lessons learned and key success factors.	Moderator: Danny Belkin (SingHealth)  Andrew Wu (Mesh Bio)  Alfonsius P Timboel (Halodoc)  Wai Chiew Chik (Skysurfer Consulting)  Stephen Lim (FathomX)			Development Authority (90 mins)
12.00pm - 1.00pm	60 mins	Lunch / Poster Board Exhibition Presentation				

Walli Organis



Co-organiser







		Day 3 - 2	1-Mar-25			
Time	Duration	NAK Auditorium (Main Hall) (Level 1)	Speakers	Room: L1S1 (Level 1)	Room: L1S2 (Level 1)	Room: AC 6-1 (Level 6)
1.00pm - 1.45pm	45 mins	Fireside Chat: Catalysing Healthcare Transformation through Strategic Public-Private Synergies	Moderator: Daniel Ting (SingHealth) Fidah Alsagoff (Temasek International)			
1.50pm - 2.35pm	45 mins	Panel Discussion 3: AI for Pathology and Oncology: What's new in 2025? Al is revolutionising pathology and oncology by enhancing diagnostic accuracy, personalising treatment	Moderator: Melvin Chua (National Cancer Centre Singapore) Dean Ho (National University of Singapore)	Role of Intellectual Property in AI and Healthcare by SingHealth Intellectual Property Office (SHIP) (90 mins)		
		strategies, and improving patient outcomes. This session will explore the latest advancements in AI for cancer detection, histopathological analysis, and treatment	lain Tan (SingHealth)	Property office (Shirry (50 mins)		
			Cheng Chee Leong (Singapore General Hospital)			
		planning, highlighting cutting-edge technologies shaping the future of pathology diagnostics and oncology care in 2025.	Liu Yong (Institute of High Performance Computing, A*STAR)			
2.35pm - 2.50pm	15 mins	Break / Poster Board Exhibition Presentation				
2.55pm - 3.40pm	45 mins	Panel Discussion: AI for Anaesthesiology and Gastroenterology: What's new in 2025?	Moderator: Ke Yuhe (SingHealth)	Panel Discussion: Trust in the Time of Healthcare AI: What Do Doctors and Patients Need?		
		Al is transforming anaesthesiology and gastroenterology	Joseph Sung (Nanyang Technological University)	Moderator: Kavitha Palaniappan (CoRE, Duke-NUS Medical School)		
	by enhancing patient monitoring, optimising anaesthesia management, and advancing diagnostic and therapeutic	Sng Ban Leong (KK Women's and Children's Hospital)	Qi-Wei Fong (National Healthcare     Group Polyclinics)			
		techniques in digestive health. This session explores the latest Al-driven innovations, from predictive analytics for	Hairil Rizal Bin Abdullah (Singapore General Hospital)	2. Rajakanth R (Rainbow Across Borders Ltd)		
		perioperative care to Al-assisted endoscopy and imaging, and their impact on clinical practice in 2025.	Ernst Kuipers (Nanyang Technological University)	3. Rachel Lim Wenrui (Singapore General Hospital) 4. Ellil Mathiyan Lakshmanan (SingHealth Patient Advocacy Network)		



**Main Organiser** 









		Day 3 - 21-Mar-25				
Time	Duration	NAK Auditorium (Main Hall) (Level 1)	Speakers	Room: L1S1 (Level 1)	Room: L1S2 (Level 1)	Room: AC 6-1 (Level 6)
3.45pm - 4.30pm	45 mins	Panel Discussion 5: Al for Diabetes Care: What's new in 2025?  As diabetes prevalence rises globally, at this panel will explore Aldriven innovations in diabetes care, from personalised treatment strategies to early detection of diabetes-related eye conditions such as diabetic retinopathy. Join leading experts as they discuss the impact of Al in improving patient outcomes, streamlining clinical workflows, and shaping the future of diabetes management.	Moderator: Daniel Ting (SingHealth) Stephanie Magazzeni (Carl Zeiss Meditec AG) Darius Moshfeghi (Stanford University) Goh Su-Yen (SingHealth) Jeffrey Louis Goldberg (Stanford University)			
4.35pm - 5.20pm	45 mins	Panel Discussion 6: Al for Cardiology and Radiology: What's new in 2025?  From Al-assisted cardiac triage to automated radiology reporting, this session showcases the latest breakthroughs in cardiology and radiology. Explore how cutting-edge Al innovations are revolutionising cardiovascular care and medical imaging, improving diagnostic accuracy and optimising treatment plans to enhance	Moderator: Tan Cher Heng (National Healthcare Group) Curtis Langlotz (Stanford University) Zhong Liang (National Heart Centre Singapore)			
	patient outcomes.  Di (N	Daniel J Blezek (Mayo Clinic) Steven Wong (Sengkang General Hospital)				
5.25pm - 5.40pm	15 mins	Scientific Abstracts Competition Awards Ceremony				
5.45pm	5 mins	Closing by SingHealth & A*STAR				



**Main Organiser** 



Co-organiser



